Bouwkundige Keuring

Overweegt u de koop van uw droomwoning en wilt u achteraf niet voor verrassingen komen te staan? Of heeft u als verkopende partij een potentiële koper en wilt u deze zekerheid kunnen bieden en zelf voldoen aan uw meldingsplicht? Vraag dan vandaag nog een onafhankelijke, professionele en deskundige bouwkundige keuring aan bij De HuizenSpecialist welke u digitaal aangeleverd wordt.

Een zorgvuldige rapportage
Een goede bouwkundige keuring uitvoeren.

Voor een gedegen bouwkundige keuring.

Met de bouwkundige keuring van De HuizenSpecialist wordt een gedegen bouwkundige opname van zowel het interieur als exterieur van het object gemaakt. Hierbij vindt, visueel en niet-destructief, een inventarisatie van alle aanwezige en relevante bouwgebreken plaats en worden zogenaamde risico onderdelen nauwkeurig geïnspecteerd en digitaal vastgelegd.
De bouwkundige rapportage ontvangt u digitaal binnen 2 werkdagen na de bouwkundige keuring en geeft u duidelijk inzicht in de staat van de woning en een helder overzicht van de kostenraming voor de direct noodzakelijke herstelkosten en de te verwachten herstelkosten tot 5 jaar.

Tevens is de bouwkundige rapportage geschikt voor gebruik bij de financiering van uw woning met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), welke als aparte bijlage is verwerkt in de bouwkundige rapportage van De HuizenSpecialist.

Eén vaste prijs, geen verassingen achteraf!
Een bouwkundige keuring gebeurt goed.

Een bouwkundige keuring voor een vaste prijs.

De HuizenSpecialist hanteert voor al haar bouwkundige keuringen een vast bedrag, of dit nu een aankoop- of verkoopkeuring is. Namelijk €249,- inclusief 21% BTW. Hierbij inbegrepen zijn de reiskosten, de uitvoeringstijd van de keuring ter plaatse en het digitaal aanleveren van de bouwkundige rapportage. Voor de Waddeneilanden wordt een meerprijs gehanteerd van €99,- inclusief 21% BTW. Komt het voor u op een werkdag niet uit, dan bestaat er bij De HuizenSpecialist een mogelijkheid voor een afspraak in het weekend, meerprijs van €59,- inclusief 21% BTW.

U weet dus voor de opdrachtverstrekking precies wat u kwijt bent. Geen verrassingen achteraf!

Bouwkundige Keuring aanvragen